3. maaliskuuta 2008

Koti kullan kallis.


Eteisen käytävään on muuttanut kuvia kaikista rakkaista. Lisää pitäisi vielä nakutella jonain päivänä.


Ukkelin kammaria.. "valmis" tämä ei vielä ole. Hyllyja ja sen sellaista pitäisi vielä asentaa.




Meidän makuuhuonetta..rauhallista tunnelmaa. Sain jopa pienen ompelusopen värkkäiltyä tuohon.. Lisää kuvia sen valmistuttua. Vanha ihana apteekkarinlipasto on siskolta pitkäaikaislainassa. Siihen saa ihanasti piilotettua kaikki ompelutarvikkeet, kankaat jne. Pikkusiin laatikkoihin saa kaikkea pikkuihanuutta.. nappeja, lankoja, kaikkea ihanaa. Olen täysin rakastunut tähän kapistukseen. Tunnearvoakin tässä kaapissa on, se on rakkaan edesmenneen mummuni perintöä.


Tämän ihanan vanhan pöydän ja tuolit saimme myös siskoltani pitkäaikaislainaan.
Huonossa valossa, huonon valokuvaajan ottamana eivät näytä niin kauniilta kun ovat oikeastaan.


Projekti olohuone. Pirteyttä ja hempeyttä kaivattaisi lisää. Laittaisin heti kamalan sohvapöydän kiertoon, sekä haluaisin uuden sohvan... herkkiä tyynyjä, vaaleanpunaista, beessiä... niitä tänne kaipaisin.

Kaiken kaikkiaan tunnen oloni hyvin kotoisaksi täällä nyt.. melkein kaikki paikat alkaa olla oman maun mukaisia. Paria juttua lukuunottamatta. On ollut miellyttävää laitella kotia ihan rauhalliseen tahtiin ja antanut kalusteiden löytää oma paikkansa ihan rauhassa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, niin ihanan kaunista! tuo makuuhuone on nyt kyllä niin ihana että en oo varma voinko tulla sinne (siis teille ylipäätään, ei vain makuuhuoneeseen! ;)) enää ollenkaan!! :)

HannaKonna kirjoitti...

Ooooh mikä muutosmyrsky teillä onkaan pyörinyt! Makuuhuone on todella lumoava ja Markuksen huone todella pirteänraikas! Olisipa meilläkin ihan valkoiset seinät makkareissa. ;/ Harmaat tapetit jotenkin rajoittaa ettei kaikki värit näytä niin kivoilta. Meidän makkareissa pakko käyttää tekstiileissä mahdollisimman paljon valkoista/vaaleaa jotta saa huoneen harmauteen raikkautta kun sen valkoisen kuuluisi olla juuri se yleispohja jonka päällä kikkaillaan värikkäillä tekstiileillä! Murrr teille entiset asukkaat kun harmaan tapetin laitoitte!! :D

Hannamari kirjoitti...

:) kiitos mukavista kommenteista. Itsekin olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, tosin jotain laiteltavaa vielä on, mutta se on vain mukavaa. Aina pitää olla jotain pientä suunnitelmissa.
Olen itsekin todennut, että valkoiset seinät on parhaimmat, niihin saa sovitettua vaikka mitä väriä ja kokonaisilme on aina raikas ja pirteä. Tosin meillä on eteinen niin synkeä, että sinne haluisi laittaa jotain nättiä väriä seiniin. Hanna, teillä on aivan ihanan lumoava uusi eteinen!!

Niin ja toinen Hanna, kyllä teidän on pakko meille tulla kylään joskus :D

Sanna-Mari kirjoitti...

Todella kodikas ja kaunis koti sinulla. :)